Canisius, de lekkere stroop uit Limburg, sinds 1903!
Een rijke smaak met rijke traditie
Sinds het inblikken van de eerste stroop in 1903, meer dan honderd jaar geleden, is het maken ervan een ware cultuur. Een traditie die onze Bourgondische Limburgers eigen is. Die rijkdom aan 'boeren'-traditie hebben we te danken aan fruithandelaar Jean Canisius. Mede dankzij hem gaan bij de Canisius stroopfabriek jaarlijks meer dan 3 miljoen kilogram delicieuse stroop de deur uit. In blik, beker, emmer of glazen pot verlaten ze het idyllische heuvellandschap van Zuid-Limburg op weg naar u via supermarkt, groothandel of reformzaak. In Nederland, België maar ook in Australië, Canada en Nieuw-Zeeland weten ze onze stroop te waarderen. Het loopt bij ons dus letterlijk 'gesmeerd'.
Daar plukt u nu de vruchten van
Járen hebben we ons vak tot in de finesse verfijnd om uiteindelijk datgene op uw boterham te krijgen wat u van ons verwacht. Een verrukkelijk natuurproduct van constante topkwaliteit. Zonder ook maar één gram aan toegevoegde suikers, kleur-, geur-, smaak- en conserveringsstoffen of andere additieven. De hoge voedingswaarde zal bij u, als bewuste consument, dan ook létterlijk in de smaak vallen. En die overheerlijke stroop hebben we in alle smaken: appelstroop, perenstroop, peren/appelstroop, suikerbietenstroop... en tal van biologische stropen. Eén voor één kanjers van formaat.